Precious for life Golden Retrievers
 
 
Over ons  

Wij zijn Hans en Ingrid en hebben het golden virus al ruim 30 jaar in ons bloed. Het begon allemaal met een golden teefje Goldy genaamd. Zij heeft ons verliefd gemaakt op het ras. Goldy was een hondenmeisje zonder stamboom. In die tijd was er ook nog helemaal niet zoveel bekend. Wij hadden haar gevonden via een advertentie in de krant. Gelukkig was zij helemaal gezond en hebben wij 13 jaar van haar mogen genieten. Al die jaren is de golden in ons gezin gebleven. Eigenlijk hadden we altijd twee goldens in huis. Als er een overleed kwam er weer een puppenkind bij. De Golden is altijd een deel van ons leven geweest. Er zijn kinderen gekomen en die zijn ook weer opgegroeid met deze golden maatjes.  En samen met de kinderen hebben we heel veel mooie Golden activiteiten gedaan en hebben we mooie avonturen met hun mogen beleven. 

    

In 2009 hebben we eenmalig een nestje gehad met onze Do, daar is onze Sem uit geboren. Dat nestje was voor ons een hele ervaring en zeer mooi en intens. 
Op dit moment woont Guusje bij ons, en de mannen Sem en Soda wonen bij onze dochter Manon en haar man Arjan.
En als het meezit hopen we over een tijdje weer een tweede golden meisje te krijgen. Op deze website willen we graag alle mooie dingen en avonturen delen van hun. Guusje is nog jong en moet nog uitgroeien tot een mooie fijne Golden Retriever. En zij moet dus ook nog veel leren. En inmiddels hebben wij een tweede Golden meisje mogen verwelkomen. Haar naam is Summer en zij is 4 juni 2021 geboren.

 

 Door onze ervaringen met de Golden Retriever weten wij hoe belangrijk het is dat er op een gezonde manier met dit ras wordt gefokt. Daarom is het heel belangrijk om volgens de regels van de rasvereniging en de raad van beheer te fokken. Dit is ook waar wij volledig achter staan. 

 En mochten wij in de toekomst nog een nestje gaan fokken dan zal dit ook zijn volgens deze regels.